Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle santimantal ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın nite açıldığını temsil etmek gerekir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kanatlar zarfında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Kullanılacak nefer nüshası 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK BAR olmalıdır.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken verimkâr amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar midein tatbikî bir yangın kapısı seçim haline getirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kızılıyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı dargın sıcak yangın contası.

Report this wiki page